KAKKUKUMPPANIKSI

Täydennä valikoimaasi raakakakuilla

 

Helppo taklata erityisruokavaliot – Herkullinen – Markkinointituki – Erotu kilpailijoista

Nykyään on erittäin paljon erilaisia erityisruokavalio toiveita, mutta raakakakkumme ansiosta pystyt niistä useimmat ja “suosituimmat” taklaamaan yhdellä ratkaisulla. 

Kuinka monesti olet joutunut sanomaan asiakkaillesi, että tällä kertaa ei ole gluteenitonta? Tai vegaanisena löytyy vain tämä yksi vaihtoehto joka on sitten gluteenia ja valkoista sokeria sisältävä normiherkku? 

Ei lähdetä mollaamaan perinteisiä herkkuja, mutta kun haluat palvella helposti ja maukkaasti erityisruokavaliotoiveet niin raakakakku on oiva vaihtoehto. 

Luontaisesti gluteeniton, vegaaninen, ei valkoista sokeria, ei hunajaa, ei maitoa, ei hiivaa. 

Maku kohdallaan joka tulee aidoista raaka-aineista, suomalaisista marjoista, tuoreista yrteistä ja laadukkaista superfoodeista. 

Autamme sinua itse tuotteen ja loistavan palvelun toteuttamisen lisäksi markkinoinnissa. Nostamme mielellämme meidän kakkukumppaneita sosiaalisessa mediassa, pyrimme tuottamaan lisäarvoa sisällöllä mitä tuotamme sekä olemme erittäin mielellämme kehittämässä yhteisiä kampanjoita tukeaksemme teidän ja meidän myyntiä. Yhdessä olemme enemmän! 

Kakkukumppaneille tarkoitettu Instagram tili tästä.

Huom! Hyväksymme seuraajaksi vain yritystilit tai henkilökohtaisen kun olemme jo yhteistyössä ja tunnistamme nimesi 🙂 

ETSITKÖ nyt syötäväksi RAAKAKAKKUA?

Etsi lähin kumppani TÄSTÄ.

 

 

Tilaa kumppaniedut!

Liity uutiskirjelistalle ja saat ensimmäisen tilauksen yhteydessä ilmaisen myyntierän maistettavaksi tarkoitettuja raakakakkuja

 

Lähetä viesti!

tai ota yhteys suoraan:

 

Pauliina Aaltonen

041 5024413

pauliina@greenstreet.fi