Käytä koodia "LOVE30" saat kaikista tuotteista -30% alennuksen. Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin! Myymme varastoamme tyhjäksi ja mietimme mihin suuntaan kauppamme kasvaa, uusia ajatuksia otetaan vastaan: asiakaspalvelu@greenstreet.fi

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin!

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin!

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin!

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin!

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Raakasuklaakurssi

Opi tekemään herkullista raakasuklaata kotona

Haluatko oppia valmistamaan herkullista, terveellisempää ja juuri sinulle sopivaa raakasuklaata? Loistavaa! Kurssillamme opit miten raakasuklaa eroaa tavallisesta, mitä se suklaa oikeasti on, mistä sitä valmistetaan ja saat hyviä vinkkejä herkullisen suklaan tekemiseen kotikeittiössäsi.

Olemme paketoineet raakasuklaan valmistamisen salat helppoon muotoon. Meidän kanssa raakasuklaata on oppinut tekemään jo yli 5000 herkkusuuta! Joten niin varmasti sinäkin :)

Joko mennään?

Raakasuklaakurssilla tai raakasuklaa workshopissa, niinkuin olemme tottuneet enemmän sanomaan... Opit mielenkiintoista tietoa raakasuklaan tekemisestä, raaka-aineista ja niiden mahdollisista positiivisista vaikutuksista hyvinvointiisi. Olemme pitänyt workshoppeja jo yli kuuden vuoden ajan ja tuhannet ihmiset ovat käyneet opettelemassa terveellisemmän herkuttelun salat.

Tule yksin tai yhdessä. Voimme pitää tämän myös omalle porukallesi. Polttarit, työyhteisölle, kaveriporukalle, virkistysilta, joukkueen ryhmäytyminen tai vaikkapa lahjaksi perheelle? Nyt on erinomainen tilaisuus osallistua ja oppia tekemään herkullista raakasuklaata. Nähdään!

Kaikki tarpeelliset raaka-aineet löytyvät paketeistamme

Raakasuklaan valmistuspaketti 1

Paketti sisältää:

Foodin Kaakaovoi, Luomu, Raaka - 250g

Foodin Kaakaojauhe, Luomu, Raaka - 250g

Foodin Lucumajauhe luomu - 150g

Foodin Makea-uutejauhe - 40g

Foodin Maca esipilkottu luomu - 200g

Kymmenet yritykset ovat jo käynyt kursseillamme. Alla niistä muutama:

Pohjola, Reima, Tuokko, Jyväskylän Yrityskonsultit, Tamro Oyj, Studio Helmi, SANASTO KIRJALLISUUDEN TEKIJÄNOIKEUSJÄRJESTÖ.

HALUATKO KURSSIN OMALLE PORUKALLESI?

Raakasuklaakurssi toimii loistavasti myös henkilökunnan virkistyspäivään, polttareihin tai tiimiytymiseen. Lähetä viesti, otamme sinuun pikimmiten yhteyttä!

Tervetuloa oppimaan ja pitämään hauskaa

Heippa! Mä oon Terhi ja toimin raakasuklaakurssin vetäjänä. Olen vetänyt kursseja vuodesta 2017 asti. On aina huippukivaa päästä perehdyttämään uusia ihmisiä raakasuklaan saloihin ja herkuttelemaan yhdessä. Toivottavasti nähdään pian!

Search