Haku

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

News

Jokainen voi seurata ja arvioida omaa ravinnonsaantiaan käyttämällä useita erilaisia menetelmiä ja työkaluja. Tämä itsearviointi auttaa ymmärtämään paremmin omaa ruokavaliota ja sen mahdollisia puutteita. Ammattimainen ravitsemusneuvonta, ravintoterapia tai ravintovalmennus voi auttaa ymmärtämään paremmin henkilökohtaisia ravitsemustarpeita. He voivat tarjota yksilöllisiä ohjeita ja tukea ruokavaliomuutosten tekemisessä.
  • 9 min. lukuaika

Greenstreet.fi ja I love me -messut – ainutlaatuinen mahdollisuus parantaa hyvinvointiasi

GreenStreetin osallistuminen I love me -messuille tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua uusimpiin hyvinvointitrendeihin, saada henkilökohtaisia neuvoja asiantuntijoiltamme ja kokeilla luonnonmukaisia tuotteitamme. Tämä on tapahtuma, jossa kauneus, muoti ja hyvinvointi yhdistyvät, ja jossa jokainen messukävijä löytää jotain inspiroivaa.

Toivomme, että tulet tapaamaan meidät osastollamme, jossa voit itse kokea, kuinka Greenstreet.fi voi tukea sinun hyvinvointiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

  • 3 min. lukuaika
Ravintolisien valinnassa kestävän kulutuksen näkökulmasta on monia tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon. Kuluttajana sinulla on valta vaikuttaa positiivisesti sekä omaan terveyteesi että ympäristöön tekemällä tietoisia ja harkittuja valintoja. Kestävä kulutus ravintolisien osalta ei ole vain trendi, vaan se on osa vastuullista elämäntapaa, joka tukee sekä yksilöllistä hyvinvointia että ympäristön terveyttä. Kotimaisten ravintolisien suosiminen voi olla yksi tapa edistää kestävää elämäntapaa, mutta se on vain osa laajempaa kokonaisuutta. Kestävässä kulutuksessa on tärkeää tehdä tietoisia valintoja, jotka ottavat huomioon tuotteen koko elinkaaren ja sen vaikutukset ympäristöön, talouteen ja yhteiskuntaan.
  • 6 min. lukuaika
Rauta on hivenaine, jonka saanti ravinnosta on ihmiselle välttämätöntä. Koska rautaa poistuu kehosta eritteiden mukana, on sen säännöllinen saanti tärkeää. Raudanpuute voi kehittyä, jos rautaa ei saada riittävästi, rautaa menetetään liikaa tai sen imeytyminen on syystä tai toisesta häiriintynyt. Mitä elimistön rautavarastoista tulisi tietää ja miten rautavarastojen tilaa voidaan tutkia?
  • 2 min. lukuaika
Pohjoisen sijaintimme ja siitä johtuvan pimeyden vuoksi D-vitamiinin saanti on erityisen tärkeää suomalaisille. Mihin kaikkeen D-vitamiini vaikuttaa ja kuinka voimme taata, että saamme tätä aurinkovitamiinia riittävästi läpi vuoden?
  • 2 min. lukuaika

Search