Haku

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Arvot ja missio

Arvot

Sen sijaan, että me kirjoitamme nettisivuille pelkästään hienoja korulauseita, niin meille on kaikkein tärkeintä osoittaa käytännön kautta mitä me arvostamme, mitä me haluamme edistää ja minkä parissa haluamme olla antamassa omaa panostustamme. Uskomme, että pystymme jokainen vaikuttamaan miltä huomisemme näyttää. Toki asenne on yksi oleellinen asia puhuttiin sitten luonnon pelastamisesta, terveemmästä kehosta, paremmista ihmissuhteista tai iloisemmista työpäivistä. 

Asenteella on suuri merkitys kaikkeen. 

Sen lisäksi toki tarvitsemme toisiemme tukea, rakenteellisesti oikeita päätöksiä ja matalan kynnyksen mahdollisuuksia osallistua hyvän edistämiseen. 

Me pyrimme omalta osaltamme tuomaan ennakkoluulotonta asennetta, inspiraatiota, energiaa ja tekemisen meininkiä hyvien juttujen parissa. Uskomme, että perusasiat ovat niitä tärkeimpiä asioita joihin kannattaa panostaa. 

Greenstreet.fi ikoni energinen

Energinen

Greenstreet.fi ikoni helppous

Helppous

Greenstreet.fi ikoni asenne

Asenne

Greenstreet.fi ikoni yhdessä

Yhdessä

Missio

Hyvinvointi kuuluu kaikille. Haluamme luoda hyvinvoinnista ja terveellisestä elämäntyylistä arkipäivää. Sen ei tarvitse olle rikkaiden etuoikeus tai vain “hippien” juttu - järkevät valinnat tulee tehdä helpoksi, houkuttelevaksi ja pienten parempien valintojen kautta muutamme kulttuuria, ostokäyttäytymistä ja parannamme ihmisten sekä ympäristön hyvinvointia. 

"Do good, feel good, be good.”

Mitä se oikein sisältää? ✨

Do good

Meidän kautta teet aina hyvää sekä itsellesi että muille. Tilaamalla tuotteitamme tuet hyvinvoinnin yrittäjiä, luontoa ja ekologisempaa elämäntapaa. Annat arvoa  laadulle ja luotettaville tuotteille.

Haluamme miettiä aina myös huomista, joten jokaisesta tilauksesta istutamme puun puolestasi.

Feel good

Verkkokauppamme tuotteet ovat kaikki korkealaatuisia ja valikoituja niin, että ne antavat sinulle ja kehollesi taatusti hyvää oloa. Voit luottaa siihen, että me tahdomme sinulle vain ja ainoastaan parasta.

Parasta vointia, enemmän jaksamista ja terveellisempää elämää. 

Be good

”Ole hyvä”. Kaikki edellämainittu yhdessä, hyvän tekeminen ja oman hyvän olon lisääntyminen johtavat usein väistämättäkin siihen, että sitä hyvää oloa haluaa levittää myös muille. Olemalla itsellesi hyvä ja keskittymällä omaan valoosi loistat hyvyyttä ja aurinkoa myös muille ihmisille ja ympäristölle.

Parempaa ketjureaktiota saa kuvitella, siispä tahdomme olla kanssasi hyvinvoinnin matkalla -olitpa sitten vasta matkan alussa tai polkua pidempään kulkenut.

Search